[Verse I:]
G#m
wes kadung tahun tahunan
E
menjalin suatu hubungan
F#
begitu sangat mudahnya
G#m
kowe kok menggok haluan..

G#m G#m
wes kadung tahun tahunan
E
tresno sing suwi tak bangun
F#
mendadak aku mbok gawe bingung
G#m
krono kowe sing nggawe wurung..

[Intro:]
G#m E F# G#m
G#m E F# G#m

G#m
kok yo gampang ngomongne bubar..
C#m
sak enak'e karep'e dewe..
C#m
opo ora mbok pikir
C#m
kowe kui lan aku
G#m
wes suwe tunangan..
F#
dasar emang keterlaluan
B
cintaku engkau remehkan
D#
ngenes atiku..

[Reff:]
G#m
wes kadung tahun tahunan
E
menjalin suatu hubungan
F#
begitu sangat mudahnya
G#m
kowe kok menggok haluan..

G#m G#m
wes kadung tahun tahunan
E
tresno sing suwi tak bangun
F#
mendadak aku mbok gawe bingung
G#m
krono kowe sing nggawe wurung..

C#m G#m
pancen mbok sejo gawe ukoro
F# E G#m
mangkel atiku.. dengan dirimu..

[Interlude:]
G#m
G#m E F# G#m
G#m E F# G#m

[Verse II:]
G#m
kok yo gampang ngomongne bubar..
C#m
sak enak'e karep'e dewe..
C#m
opo ora mbok pikir
C#m
kowe kui lan aku
G#m
wes suwe tunangan..
F#
dasar emang keterlaluan
B
cintaku engkau remehkan
D#
ngenes atiku..

[Reff:]
G#m
wes kadung tahun tahunan
E
menjalin suatu hubungan
F#
begitu sangat mudahnya
G#m
kowe kok menggok haluan..

G#m G#m
wes kadung tahun tahunan
E
tresno sing suwi tak bangun
F#
mendadak aku mbok gawe bingung
G#m
krono kowe sing nggawe wurung..

[Ending:]
C#m G#m
pancen mbok sejo gawe ukoro
F# E G#m
mangkel atiku.. dengan dirimu..
F# E G#m
mangkel atiku.. dengan dirimu..