[Intro:]
Bm G D A

[Verse I:]
Bm
aku mok iso ngekek'i
G
tresno setiyoku..
Em A
nanging kowe prasongko salah..

G A
mok kiro aku sugih
F#m Bm
nanging aku ra nduwe
G Em F#
opo dadine aku mok putus wae..

[Reff:]
Bm F#m
seng penting saiki aku wes tau
G D A
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
Bm F#m
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
G D A
wes uwes aku mending milih kabur wae..

[Intro:]
Bm G D A

[Verse II:]
Bm
aku mok iso ngekek'i
G
tresno setiyoku..
Em A
nanging kowe prasongko salah..

G A
mok kiro aku sugih
F#m Bm
nanging aku ra nduwe
G Em F#
opo dadine aku mok putus wae..

[Reff:]
Bm F#m
seng penting saiki aku wes tau
G D A
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
Bm F#m
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
G D A
wes uwes aku mending milih kabur wae..

[Ending:]
Bm F#m
seng penting saiki aku wes tau
G D A
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
Bm F#m
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
G D A
wes uwes aku mending milih kabur wae..